Viladomat,89   08015  -  Barcelona     TEL  +34  934239969 

HX-2500

HX-2500

Uniwell HX-2500 TPV tÓctil de 10,1 polzades d'alta qualitat amb pantalla True Flat LED panorÓmica d'alt brillantor tÓctil capacitiva. Sistema lliure de parts m˛bils, sense ventiladors, sense disc dur, sense Windows o Android i SENSE VIRUS, sistema Flash. Ports sŔrie, Ethernet, USB, LAN, calaix. Sistema de backup a USB o en el n˙vol incl˛s. Programari d'altes prestacions per a comerš general o hostaleria incl˛s. Muntatge en sobretaula o paret amb suport VESA estÓndard. Disponible programari per a connexiˇ des de PC i "Business Inteligence Cloud web service" possibilitat de manteniment remot.


Send Comments mail@yourwebsite.com Tuesday, November 12, 2019

CatÓleg de HX-2500
HX-2500P

HX-2500P

Uniwell HX-2500P TPV tÓctil de 10,1 polzades d'alta qualitat amb pantalla True Flat LED panorÓmica d'alt brillantor tÓctil capacitiva i amb impressora tŔrmica de 58 mm. incorporada. Sistema lliure de parts m˛bils, sense ventiladors, sense disc dur, sense Windows o Android i SENSE VIRUS, sistema Flash. Ports sŔrie, Ethernet, USB, LAN, calaix. Sistema de backup a USB o en el n˙vol incl˛s. Programari d'altes prestacions per a comerš general o hostaleria incl˛s. Muntatge en sobretaula o paret amb suport VESA estÓndard. Disponible programari per a connexiˇ des de PC i "Business Inteligence Cloud web service" possibilitat de manteniment remot.

Send Comments mail@yourwebsite.com Tuesday, November 12, 2019

CatÓleg de HX-2500P
HX-5500

HX-5500

Uniwell HX-5500 TPV tÓctil de 15 polzades d'alta qualitat amb pantalla True Flat LED d'alt brillantor tÓctil resistiva. Sistema lliure de parts m˛bils, sense ventiladors, sense disc dur, sense Windows o Android i SENSE VIRUS, sistema Flash. Ports sŔrie, Ethernet, USB, LAN, calaix. Sistema de backup a USB o en el n˙vol incl˛s. Programari d'altes prestacions per a comerš general o hostaleria incl˛s. Incorpora programa de fidelitzaciˇ de clients amb targetes contactless. Muntatge en sobretaula o paret amb suport VESA estÓndard. Disponible programari per a connexiˇ des de PC i "Business Inteligence Cloud web service" possibilitat de manteniment remot.

Send Comments mail@yourwebsite.com Tuesday, November 12, 2019

CatÓleg de HX-5500
HX-6500

HX-6500

Uniwell HX-6500 TPV tÓctil de 15 polzades d'alta qualitat amb pantalla panorÓmica True Flat LED d'alt brillantor tÓctil resistiva. Sistema lliure de parts m˛bils, sense ventiladors, sense disc dur, sense Windows o Android i SENSE VIRUS, sistema Flash. Ports sŔrie, Ethernet, USB, LAN, calaix. Sistema de backup a USB o en el n˙vol incl˛s. Programari d'altes prestacions per a comerš general o hostaleria incl˛s. Incorpora programa de fidelitzaciˇ de clients amb targetes contactless. Servidor SQL incorporat per fer reporting personalitzat. Muntatge en sobretaula o paret amb suport VESA estÓndard. Disponible programari per a connexiˇ des de PC i "Business Inteligence Cloud web service" possibilitat de manteniment remot.

Send Comments mail@yourwebsite.com Tuesday, November 12, 2019

CatÓleg de HX-6500
BASE INTEGRAL

BASE INTEGRAL

Base Integral Estructura Tot-En-Un per alliberar espai en els taulells i ubicar el TPV, la balanša, la impressora, la vista de clients, l'escÓner de codis de barres, i el calaix de monedes, tot junt en 40 x 50 cm . Sense cables a la vista que ofereixen un entorn ordenat i fÓcil de netejar, evitant els problemes de tocar i moure contÝnuament els connectors. Disponible tant per a sistemes POS-PC com per a sistemes ROM BASED (No PC). Ideal per fruiteries, venda de pa, alimentaciˇ, i llocs amb venda el pes en general.

Send Comments mail@yourwebsite.com Tuesday, November 12, 2019

Catßleg de Base Integral

.

Electronica y Control S.A.  TL +34  934239969  -  elco@elcodata.com

.